Wat is Ayurveda?

Ayurveda is de traditionele, natuurlijke geneeskunde van India, die al langer dan 5000 jaar wordt beoefend. Ayurveda betekent letterlijk "leer van het leven".

De kracht van Ayurveda.

Ayurveda is een oude leer van gezondheid en geluk, afkomstig uit de Vedische traditie in het India van weleer.
Het is een wetenschap die zich bezighoudt met het leven en de natuur, en met de mens in zijn of haar natuurlijke omgeving.
Ayurveda draagt bij aan meer evenwicht en harmonie, aan welzijn en goede gezondheid, aan beter humeur en aan een fijne atmosfeer. Er worden alleen natuurzuiver producten gebruikt die geen enkele gezondheidsbelasting veroorzaken.
Een massage van 2 uur met 4 handen volgens de principes van "ayurveda". Ideaal om de lichamelijke en geestelijke vermoeidheid weg te krijgen.
Je voelt je herboren.
Er wordt gewerkt volgens uw persoonlijke "dosha" Een massage uitgevoerd door twee specialisten die goed op elkaar ingespeeld zijn. Deze massage werkt dieper door en zorgt voor een uniek ontspannen gevoel. U voelt de stress zo uit uw lichaam wegvloeien.Ayurveda face

Ayurvedische gelaatsverzorgingen zijn afgestemd op uw specifieke en persoonlijke huidtype. Deze zijn relaxerend, reinigen de huid en werken verjongend. Bij specifieke klachten wordt soms een reeks van verschillende verzorgingen aangeraden in combinatie met voedingsadvies en kruidenpreparaten.

Keuze uit één van de drie behandelingen :

  • Vata gelaatsverzorging voor normale tot droge huid.
  • Pitta gelaatsverzorging voor normale tot gevoelige huid.
  • Kapha gelaatsverzorging voor normale tot vettige huid.


Ayurveda Luxe

Een massage van 2 uur met 4 handen volgens de principes van ‘ayurveda’. Ideaal om de lichamelijke en geestelijke vermoeidheid weg te krijgen. Je voelt je herboren.
Er wordt gewerkt volgens uw persoonlijke "dosha".Ayurveda secretEen geheel van massages, van top tot teen, die een diepe relaxatie brengt, en helpt om de therapeutische warme oliën in te brengen. Het geeft je lichaam energie en vitaliteit.

Na de Ayurveda Secret voel je je herboren, ontspannen en vol energie en dat allemaal tegelijk!

Een absolute aanrader !


SCHOONHEIDSSALON
BETTY DUPONT

Dassenstraat 24 3053 Haasrode

Openingsuren :


Dinsdag
Woensddag
Donderdag
Vrijdag

9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 19u.

Alle prijzen in Euro en BTW in.