HC3 skinshooterHC3-SKINSHOOTER is een modern esthetisch apparaat voor de beste beauty resultaten. Het werkt met innovatieve elektroporatie en nieuwste electro-osmose technologie. Een methode die specifiek werkstoffen pijnloos in de huid "schieten" op een nieuwe manier, precies waar ze nodig zijn - zonder steken, naalden of injectie.

Naaldloze Mesotherapie
Met deze vorm van Mesotherapie is het mogelijk om zonder gebruik te maken van injecties  de huid weer in een optimale conditie te brengen.

Zichtbaar worden rimpels minder en er is voor meerdere huidproblemen een behandeltechniek. Door deze speciale techniek is het mogelijk om met essentiële werkstoffen de huidverbetering te stimuleren.

 

Wat is Mesotherapie?
Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen en daardoor het celmetabolisme stimuleren.

Hierdoor ontstaat een zich vernieuwende celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose.

De huid vitaliseert en krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter en egaler.

Kortom, geen naald is nodig om de huid mooi te maken en mooi te houden!
Venus SWAN een kuur : 5 + 1 , gelaat

VENUS SWAN is een uniek systeem door de combinatie van 2 technieken. Door middel van de (MP²)-technologie levert het toestel een combinatie van multipolaire radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden op de huid. Op die manier creëer je een dichte en uniforme warmtematrix in de huid, waardoor je volgende resultaten kan bereiken:

  • Verhoogde synthese van collageen, verkorting van collageenvezels
  • Verlengde levensduur van fibroblasten
  • Nieuwe aanmaak fibroblasten, capillairen
  • LipolyseVENUS SWAN ERVARING
Geen hersteltijd, geen pijn en ongemak

Ervaar pijnloze behandelingen
Waarom zou u comfort opofferen voor resultaat, wanneer dat niet nodig is. Venus Swan biedt u een pijnloze behandeling met duidelijk zichtbare resultaten.
Ervaar veiligheid
Uw Venus Swan behandeling is risicoloos en goed voor alle huidtypes en –kleuren.
Ervaar gemak
Zonder hersteltijd laat uw Venus Swan behandeling toe om uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk te hervatten na de sessie.
Ervaar duidelijk zichtbare resultaten
Met de gepatenteerde (MP)² technologie ziet u heel vaak al resultaten na de eerste behandeling. Lange termijn resultaten behaalt u na behandelkuren van 6 – 8 sessies.
Ervaar Venus Swan
De enige technologie die de collageensynthese verhoogt door middel van twee aparte mechanismen, met als resultaat een dramatische verbetering van het huidbeeld.

VAAK VOORKOMENDE VRAGEN
De naakte waarheid ivm Venus Swan
Wat is Venus Swan ?
Dit toestel wordt gebruikt om rimpels te behandelen, de huid te verstrakken, cellulite te verminderen, evenals lokale vetophopingen. Door middel van de (MP)²: technologie levert dit toestel multipolaire radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden op de huid en creëert zo een dichte en uniforme warmte matrix. Dit veroorzaakt collageen synthese en –verstrakking, verlengde levensduur van de fibroblasten, de nieuwe aanmaak van vasculairen en lipolyse.
Wat zijn de zones van het lichaam die behandeld kunnen worden ?
Het gelaat, de hals en het volledige lichaam kunnen behandeld worden.
Wat voor resultaten kan ik verkrijgen ?
Een strakkere huid, vermindering van rimpels, een voller en jeugdiger voorkomen, verminderde cellulite en een silhouette met strakkere contouren.
Hoe veilig zijn de behandelingen ?
Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde reeds jaren toegepast en zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. De Venus Swan deskundige zal uw esthetische doelen met u bespreken om na te gaan of dit de juiste behandeling is voor u.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig ?
Het aantal behandelingen dat men nodig heeft varieert van persoon tot persoon, maar doorsnee kunnen we spreken van 6 – 8 behandelingen voor het gelaat en 8 – 10 behandelingen voor hals en lichaam.

voor en na


Oxygen power. 1u30


Tijdens de gelaatsverzorging wordt er gewerkt met de pure medicinale zuurstof.Deze zuurstof dient als transport middel om de actieve werkstoffen tot in de huid te brengen. Het maakt je huid strakker, soepeler, elastischer, jonger.Na 1 sessie vervagen rimpeltjes en rokershuidjes verhelderen. Aanbevolen in een 5 beurten kuur (475) met aangepast detox serum voor thuis.
SCHOONHEIDSSALON
BETTY DUPONT

Dassenstraat 24 3053 Haasrode

Openingsuren :


Dinsdag
Woensddag
Donderdag
Vrijdag

9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 19u.

Alle prijzen in Euro en BTW in.