Acne

Verzorging voor de jeugdige huid die last heeft van zwarte punten en puisten.Diep reinigend, enzymatische peeling, verwijderen van onzuiverheden, aangepast masker, dagcrème.Klapp Anti Age-Fuel for Men

De actieve man is zeer toegewijd, altijd onderweg, stress, ... Een gebundelde kracht die alles kan in een exclusief werkstoffencomplex speciaal ontwikkeld voor de turbulente huidtoestand van de actieve man. Bij mannen laat de toenemende milieuvervuiling, dagdagelijkse stress en een tekort aan hydratatie sporen na op de huid. De mannenhuid van vandaag wordt steeds gevoeliger en droger. Deze 5 fasen behandeling geeft een volledige energieboost. De mannelijk huid vereist een individuele verzorging, omdat ze een andere structuur heeft dan de vrouwelijke. De Men- verzorging van Klapp zorgt voor hydratatie en kalmeert de gevoelige mannenhuid.

4VOO Distinct men Power-boost treatment (20 min)

Dit is een korte behandeling van 20 min, deze bezorgt u in 1, 2, 3 een powerboost met als resultaat een stralende en natuurlijke teint. Tekenen van vermoeidheid zijn onmiddellijk verdwenen, de huid ziet er gezond en energiek uit. Uw uitstraling vergroot en u voelt zich aantrekkelijker dan ooit. En wie succes uitstraalt, krijgt het!

Outdoor treatment (35min)

Een 4voo korte behandeling die de huid terug in evenwicht brengt na werken in de kou, zon, stof...
De behandeling geeft je huid in geen tijd een energieke en gezonde uitstraling

Business treatment (35 min)

Geweldige oppepper , na het werk of voor een belangrijke meeting. Zichtbare huidverbetering in 35 minuten.
Ga voor een verzorgde, succesvolle en frisse look, elimineer tekenen van vermoeidheid en vale teint. Reiniging, scrub, masker, hydratatie, face bronzer.

Gentlemen treatment (60 min)

Een verzorgende, reinigende en vitaliserende behandeling waarbij u ook kan genieten van een ontspannende gelaat, nek en schoudermassage.
Ga voor een gezonde stralende huid en geniet van je succesvolle uitstraling.
Reiniging, scrub, gelaat-, nek-, hals- en schoudermassage, masker, ooggel, hydratatie, face bronzer.

Wellness treatment (90 min)

Rugmassage, Reiniging, scrub, gelaat-, nek-, hals- en schoudermassage, masker, ooggel, hydratatie, face bronzer.
Een behandeling voor de man die nood heeft aan zowel verzorging als ontspanning

4VOO

4VOO (lees als "for voe") is een gamma verzorgingsproducten enkel en alleen voor mannen. Deze basisverzorgingen zijn ontwikkeld om de kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid te verbeteren. Deze exclusieve verzorgings producten voor mannen dragen bij tot een verzorgd voorkomen en uiteindelijk tot meer succes en zelfvertrouwen. 4VOO is een merk dat zich focust op mannen verzorging. Het doel van 4VOO is het best merk te zijn en te blijven. Veel beroemdheden gebruiken dit merk al dagelijks zoals Dolce en Gabbana en nog veel meer bekendheden(lees recensies). Ook wordt het al veel gebruikt en geadviseerd door dermatologen.
Als u 4VOO gebruikt in uw dagelijkse verzorging zult u snel resultaten zien in tegenstelling tot reguliere verzorging merken. De ingrediënten van de producten zijn zeer innovatief. In 4VOO producten zitten extreem kostbare bestandsdelen zoals stamcellen, PP3, platinum technologie en nog veel meer. Alle producten zijn uitgebreid getest(niet op dieren) en bevatten geen oliën, kleurstoffen of bleekmiddelen. 4VOO absoluut superieur in de mannen verzorging en u ziet na het gebruik van bijvoorbeeld de UBER TECH lijn meteen dat uw rimpels afnemen.
Probeer 4VOO nu en u wilt nooit meer iets anders!

SCHOONHEIDSSALON
BETTY DUPONT

Dassenstraat 24 3053 Haasrode

Openingsuren :


Dinsdag
Woensddag
Donderdag
Vrijdag

9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 19u.

Alle prijzen in Euro en BTW in.