Pro Sleep Massage behandeling van 60 minuten

New by [ comfort zone ] Pro Sleep Massage

Unieke Ayurvedische en Maleisische massage technieken,

Deze unieke combinatie van aanraking, geluid en aromatherapie zorgen voor ontspanning van lichaam en geest.

De perfecte remedie voor:

 • reizigers om te herstellen van een jetlag
 • mensen met slaapproblemen
 • mensen met stress
 • mensen die vermoeid zijn
 • voor iedereen , een moment jezelf

De behandeling geeft:

 • een mentale kalmte en een gevoel van volledige ontspanning.
 • bevordert rust en een diepe slaap
 • Hydrateert en geeft een zijdezachte huid
 • Tranquillity welcome ritual

  Het tranqullity welkomstritueel zorgt voor een ontspannen start van elke behandeling. Tranquillity bestaat uit een aantal aromatische oliën, zoals palmarosa en sinasappel, die zorgen voor ontspanning en rust. Tranquillity is de huisgeur van [ comfort zone ].  Remedy behandeling van 70 min

  Een verstevigende behandeling voor de gevoelige huid. Heeft een verzachtende, beschermende werking en brengt de huid opnieuw in balans.Aanbevolen voor de gevoelige huid die last heeft van roodheid, rosacea en broze haarvaten. De huid is in balans en zichtbaar verzacht, verstevigd en gevoed, met een aangenaam welzijnsgevoel voor de huid.


   hydramemory behandeling van 70 min

  Een diep hydraterende behandeling voor gezicht, nek en decolleté met vochtinbrengende en verzachtende werking. Herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid en geeft de huid een mooie, frisse en jeugdige uitstraling.


   recover touch behandeling van 70 min

  Een sterke antioxidanten en vitaminerijke gezichtsbehandeling, verrijkt met gojibessen voor een diep herstellende en aanvullende werking. Verzacht en voedt zelfs de meest reactieve en gevoelige huidcondities.

  relax behandeling van 60 min

  Korte ontspannende behandeling om even uit de sleur van het dagelijkse leven te zijn. De behandeling bestaat uit: reiniging, dieptereiniging, massage van [comfort zone] voor gelaat, decolleté en hoofdhuid, afsluitend met een dagverzorging afgestemd op uw huidtype.

   

 

active pureness behandeling van 70 min

Een intensieve en milde behandeling voor een diepe reiniging om de huid opnieuw in balans te brengen. Zorgt voor een frisse en stevige huid. Aanbevolen voor de vette en onzuivere huid. Geeft de huid een heldere, zachte en egale uitstraling. Reinigt en vernieuwt de huid, herstelt het talg- en hydratatieniveau.

SCHOONHEIDSSALON
BETTY DUPONT

Dassenstraat 24 3053 Haasrode

Openingsuren :


Dinsdag
Woensddag
Donderdag
Vrijdag

9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 19u.

Alle prijzen in Euro en BTW in.