Power Boost

Clean Shave Power Boost

Gentlemen treatment

Wellness treatment

Ook voor mannen die mooi en verzorgd voor de dag willen komen op het werk, tijdens de vrije tijd of de sportbeoefening, hebben we een ruim assortiment behandelingen op maat.
Power boost

Korte verzorging van het gelaat Reinigen, Peeling, Serum, hydratatie.

 

Clean Shave Power Boost

Tijdens het scheren kan u heerlijk achterover liggen. Deze behandeling bestaat uit het Clean, Prepare, Preshave, Warme handdoek, Inschuimen, Glad scheren, Massage, Koude handdoek, Dagcreme en After-shave.

 
The Hangover Shave

De complete wellnesservaring!
Een verkwilkkende en extra verkoelende scheersessie Ideaal na een zware nacht.

 
Wellness treatment

De complete wellnesservaring!
Alles begint met een ontspannende rugmassage en daarna volgt de Hanhover Shave.

 
Workshop - Teambuilding

De Skin & Clean Shave Experten leren jou scheren met safety Razor en/of open mes en hoe je de huid het best kan verzorgen en imperfecties kan verbeteren. Je krijgt advies, begeleiding terwijl je zelf aan de slag bent. Bovendien kan je ook verzorgingsproducten aangepast aan jouw huid uittesten. In groep met max. 6 personen. 45 pp.

Mannen mogen, net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hebben! Een goede huidverzorging is per slot van rekening een onmisbaar onderdeel van een gezonde levensstijl. Wij hebben veel ervaring met de mannenhuid en daarin ligt dan ook onze kracht. We nemen de tijd om je te adviseren over de juiste behandeling en producten. We houden van een persoonlijke benadering en nemen de tijd om jou de juiste informatie te geven.

Vanzelfsprekend werkt ons professionele team van schoonheidsspecialistes uitsluitend met producten die veilig en het beste zijn voor je huid. De huid is tenslotte een belangrijk orgaan.
Onze producten zijn gemaakt voor de mannenhuid,

We Werken met :

MEN³

MEN³ is een luxueus scheergamma voornamelijk ontwikkeld voor uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden zoals eczeem, dermatitis en psoriasis.
MEN³ maakt van elk scheerritueel een zintuiglijke sensatie en garandeert een gladder scheerresultaat.
Het uitgesproken mannelijk parfum met toetsen van sandelhout, leder en amber is bovendien onweerstaanbaar.

EXCLUSIVE | MEN³, made in Belgium, is een luxueus scheergamma voor de barbier, de men skin care centra en de zelfbewuste premium man die er verzorgd en aantrekkelijk wilt uitzien.

EXPERIENCE | MEN³ maakt van het scheerritueel een zintuiglijke sensatie; van het opschuimen van de zeep tot het uitgesproken mannelijke parfum met toetsen van sandelhout, leder en amber.

EXPERTISE | MEN³ werd voornamelijk ontwikkeld voor uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden - zoals eczeem, dermatitis en psoriasis - en is op basis van extreem zuivere basisproducten, zonder alcohol, minerale oliën of parabenen.

MEN³, de perfecte start voor een succesvolle dag!
SCHOONHEIDSSALON
BETTY DUPONT

Dassenstraat 24 3053 Haasrode

Openingsuren :


Dinsdag
Woensddag
Donderdag
Vrijdag

9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 19u.

Alle prijzen in Euro en BTW in.