Kleurenconult

Ontdek de kleuren die het best bij U passen. Welke tinten U moet kiezen,zowel voor kleding als voor make-up, om Uw persoonlijkheid extra te onderstrepen en Uw uitstraling te vergroten.Straal in jouw juiste kleuren met een professioneel kleuradvies!

Dankzij een kleuradvies zullen bepaalde kleuren je verrassen en nieuwe visies in je wakker maken, je zelfvertrouwen en look krijgen een boost! Wat kan je verwachten tijdens een kleuranalyse?

- Na een korte vragenlijst bepaal ik eerst de ondertoon van je huid , je oog-en haarkleur

- Vervolgens bekijk ik adhv de kleurdoeken of je een lente- , zomer-, herfst- of wintertype bent. Lente en herfst zijn de warme types en zomer en winter zijn de koele types.

- Ik bekijk wat jouw waauw-kleuren zijn, wat de ideale accentkleuren (accessoires) en basiskleuren (top of blouse) voor je zijn en bespreek de mogelijke combinaties/contrasten die volgens jouw seizoenstype zijn aan te raden

- Vervolgens leg ik de subseizoendoeken die je kleurenwaaier verruimen en nog meer kleurencombinaties mogelijk maken

- We bespreken je primaire en secundaire stijlpersoonlijkheid

- Tot slot: suggesties voor haarkleur/brilmontuur/accessoires

- Na afloop van een kleurenanalyse krijg je een aangepaste dag make-up volgens jouw kleurtype en een handige kleurwaaier op maat die het je gemakkelijker maakt om te gaan shoppen. Miskopen en twijfel zijn vanaf nu. verleden tijd.

SCHOONHEIDSSALON
BETTY DUPONT

Dassenstraat 24 3053 Haasrode

Openingsuren :


Dinsdag
Woensddag
Donderdag
Vrijdag

9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 20u.
9u - 12u en 13u - 19u.

Alle prijzen in Euro en BTW in.